Унесите овде текст наслова

Српски демократски савез позива народ да се пробуди из опсене Пинко Хепи света и не наседа на јадиковања режима Александра Вучића који под тепих ставља све више лешева и нерешених криминалних и других активности.

Кључно је питање како је уопште и шта то човек који се истражује као предводник организоване криминалне групе, Беливук имао да завршава за председника државе, раније и премијера Александра Вучића?

Шта је са афером подвођења у Јагодини, зашто још увек нема снимка са рампе у Дољевцу, шта је са убиством Оливера Ивановића, како је Небојша Стефановић провлачен медијски кроз блато остао на местру министра? Афере Јовањица, Крушик, фирма Андреја Вучића Асомакум и друго остали су без судског епилога.

Показало се да правосудни систем (привремено) реагује тек након протеста народа, као у случају са гажењем деце и оца на београдској Карабурми и раније у Нишу. Оваква власт делује као мафијашка организација, а не служба народу.

Овакво стање је неиздрживо. Систем очигледно пуца по шавовима. Сви одговорни треба да положе рачун, а Српски демократски савез поручује да ће по промени власти одговорни за учешће и саучешће у организованом криминалу и прикривању најтежих кривичних дела за иста одговарати.